Echipa Batranu' Sas

Despre noi

Bătrânu' Sas a luat naștere în 2012

În 2012 a fost deschis primul magazin Bătrânu' Sas, în Piața Cibin din Sibiu. Încă de la început, mezelurile au fost produse în propria carmangerie, situată tot în Sibiu, pe Șos. Alba Iulia nr. 71. Pe parcursul ultimilor  am mai deschis încă patru magazine, toate în Sibiu. În continuare, mezelurile sunt produse în carmangerie proprie din Sibiu.

Echipa Bătrânu' Sas

Noi, Adrian Munteanu și Andrei Drăgan Răduleț, ne-am asociat cu gândul de a aduce pe piață mezeluri de cea mai bună calitate, produse după principii clasice, adică să folosească doar carne adevărată, fără înlocuitori sau alte prostii menite să inducă în eroare clienții. Nu urmărim un profit rapid, obținut din rabat făcut de la calitate, ci avem o persepctivă pe termen lung, în care clienții vor aprecia calitatea și vor fi dispuși să cumpere de la noi, fără să mai pună prețul pe primul loc. Această perspectivă s-a dovedit a fi de succes și ne bucurăm să vedem că activitatea a crescut constant, de la an la an.

Tinerețea noastră ne oferă un avantaj în ceea ce privește modul în care privim lumea și cum o înțelegem, așa cum este ea în secolul 21. Apreciem că un lucru bine făcut necesită pe lângă bunele intenții și experiență și know-how, de aceea am strâns o echipă în jurul nostru, care are experiență combinată în domeniul mezelurilor de peste 60 ani! Membrii echipei noastre din carmangerie sunt conduși de Ing. alim. Boicean Elisabeta.

Pentru ca toate produsele să fie proaspete și să ajungă cât mai repede la magazine și la Dumneavoastră, echipa noastră de logistică lucrează zi de zi încă de la 7 dimineața, fiind condusă de Gina Cândea.

Filosofia Bătrânu' Sas

La Bătrânu' Sas facem mezeluri moderne, de calitate, fără înlocuitori de carne, cu accent pe gustul bun al acestora. Rețetele le dezvoltăm în casă îmbinând vechiul cu noul, încercând să facem lucrurile altfel și mai bine. Le oferim consumatorilor care pun gustul și calitatea înaintea prețului, produse deosebite, de aceea și ingredientele folosite sunt de calitate superioară. Dorim să ne aducem aportul atât în dezvoltarea persoanelor implicate, cât și la sprijinirea comunității prin acțiuni cu caracter social-educativ.

Cititi aici un articol despre noi: http://www.wall-street.ro/articol/Companii/197268/doi-tineri-din-sibiu-au-investit-intr-o-carmangerie-de-familie-ce-planuri-au-cu-batranu-sas.html