Retete

Produs Reteta
Baby back ribs marinate coaste mari Puse in tava si acoperite cu folie de aluminiu si date la cuptorul preincalzit la 160C timp de 45 minute. Pe urma dat cuptorul la 180C si lasat descoperit inca 30-45 minute. Alternativ puse cu folia de aluminiu pe gratar intr-o zona nu foarte fierbinte si dupa 40-50 minute scoase si perpelite pe gratar la foc potrivit.
Beef tenderloin Muschi de vita pro Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 6-10 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 2 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 8-12 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.
Big Boy Cowboy Steak Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 8-12 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 15-25 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.
Caserola Mici 500g Pot fi pregatiti la foc mediu spre mare la gratar, in tigaie sau in cuptor la 180C-200C. Cel mai bine sunt gatiti mediu timp de 8-10 minute.
Caserola Mici 900g Pot fi pregatiti la foc mediu spre mare la gratar, in tigaie sau in cuptor la 180C-200C. Cel mai bine sunt gatiti mediu timp de 8-10 minute.
Con de Carne Dat prin faina pe partea fara scobitoare si prajita in unt/ulei timp de 5 minute si dat pe urma la cuptor la 180C timp de 7-8 minute. In tigaie in care s-a prajit poate fi facut un sos cu ceapa calita, suc de lamaie, apa/supa si cimbru si lasat sa se reduca pana se face cotletul in cuptor. Alternativ poate fi facut direct in cuptor la 200C timp de 10-15 minute.
Costite miel crusta verde 25 minute in cuptor la 200C pentru o temperatura interna de 60C
Cotlet Valdostana Prajit intr-un deget de ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana e auriu uniform peste tot. Sarat usor cat e inca fierbinte si lasat sa se odihneasca timp de 3-5 minute fiindca va fi foarte fierbinte la interior.
Crown Roast Sarata bine pe toate partile si pusa in tava cu vin si supa(apa) si acoperit cu folie de aluminiu si dat la cuptorul preincalzit la 160C timp de 90 minute. Pe urma dat cuptorul la 200C si lasata descoperita inca 20-30 minute.
Escalope marinat Pe gratar sau in tigaie timp de 5-8 minute in functie de grosimea carnii.
Fleica marinata cu verdeturi Pe gratar sau in tigaie timp de 7-10 minute in functie de grosimea carnii.
Frigarui Pinwheels Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se pe ambele parti 8-10 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 10-15 minute intoarse o data la jumatatea timpului. Carnea de vita e cel mai bine gatita mediu spre bine.
Frigarui porc Hawaii Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se des pe toate partile 10-12 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 15-20 minute intoarse o data la jumatatea timpului.
Frigarui porc Toscana Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se des pe toate partile 10-12 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 15-20 minute intoarse o data la jumatatea timpului.
Frigarui Royale Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se des pe toate partile 8-10 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 10-15 minute intoarse o data la jumatatea timpului. Muschiuletul e cel mai bine gatit mediu spre bine.
Frigarui Wurstmix Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se des pe toate partile 8-10 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 10-15 minute intoarse o data la jumatatea timpului.
Friptura Caprese Sarata in prealabil poate fi pregatita la foc mic spre mediu la gratarsau in tigaie timp de 12-15 minute. In cuptor la 200C intre 15-30 minute in functie de grosimea si gradul de gatire (mediu sau bine) dorit.
Friptura de porc cu crusta Sarata bine pe toate partile si pusa cu soricul in jos in tava cu vin si supa(apa) si acoperit cu folie de aluminiu si dat la cuptorul preincalzit la 160C timp de 90 minute. Pe urma intoarsa cu soricul in sus, dat cuptorul la 180C si lasata descoperita inca 90 minute.
Friptura Lopatica Sarata bine pe toate partile si pusa cu soricul in jos in tava cu vin si supa(apa) si acoperit cu folie de aluminiu si dat la cuptorul preincalzit la 160C timp de 90 minute. Pe urma intoarsa cu soricul in sus, dat cuptorul la 180C si lasata descoperita inca 90 minute.
Friptura miel legume Pusa in ambalajul in care vine (hartie de copt) in cuptor la 130C timp de 2,5h - 3h. Pe urma pentruculoare, daca e necesar, oasa din hartie si dat la cuptorul incins la 200C timp de 10 minute.
Friptura miel verdeturi Pusa in ambalajul in care vine (hartie de copt) in cuptor la 130C timp de 2,5h - 3h. Pe urma pentruculoare, daca e necesar, oasa din hartie si dat la cuptorul incins la 200C timp de 10 minute.
Hamburgeri Pot fi pregatiti dupa o sarare generoasa la foc mediu spre mare la gratar sau in tigaie. Cel mai bine sunt gatiti mediu, 2 minute pe fiecare parte si lasati sa se odihneasca 1-2 minute pe urma.
Meisterkotlett Sarat in prealabil poate fi pregatit la foc mic spre mediu la gratar sau in tigaie timp de 6-8 minute pe fiecare parte. La cuptor la 180-200C 20 minute sau pana se topeste grasimea crocant si prinde o culoare aurie.
Mix grill carnati Pregatite la foc mediu, la gratar sau in tigaie, intorcandu-se des pe toate partile 8-10 minute. Pot fi pregatite si in cuptor la 180-200C timp de 10-15 minute intoarse o data la jumatatea timpului.
Muschiulet de porc umplut cu branza Sarat usor pe toate partile si prajit la gratar timp de 3-4 minute pe fiecare parte la foc potrivit
New York strip Steak Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 6-10 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 2 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 8-12 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.
Picanha de porc Sarata in prealabil poate fi pregatita la foc mic spre mediu la gratar sau in tigaie timp de 8-10 minute pe fiecare parte. La cuptor la 160-180C minim 25 minute sau pana se topeste grasimea crocant si prinde o culoare aurie.
Porterhouse Steak Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 10-15 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 4-5 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 12-20 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.
Rib-eye Steak Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 10-15 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 4-5 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 8-12 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.
Rulada Alice Sarata, data prin faina si prajita in unt/ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte si dat pe urma la cuptor la 180C timp de 7-8 minute. In tigaie in care s-a prajit poate fi facut un sos cu ceapa calita, suc de lamaie, apa/supa si cimbru si lasat sa se reduca pana se face cotletul in cuptor. Alternativ poate fi facut direct in cuptor la 200C timp de 15-25 minute.
Rulada Filip Sarata, data prin faina si prajita in unt/ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte si dat pe urma la cuptor la 180C timp de 7-8 minute. In tigaie in care s-a prajit poate fi facut un sos cu ceapa calita, usturoi, rozmarin si apa/supa si lasat sa se reduca pana se face rulada in cuptor. Alternativ poate fi facut direct in cuptor la 200C timp de 15-25 minute.
Rulada miel crusta verde 25 minute in cuptor la 200C pentru o temperatura interna de 60C
Saltimbocca Dat prin faina pe partea fara scobitoare si prajita in unt/ulei timp de 5 minute si dat pe urma la cuptor la 180C timp de 7-8 minute. In tigaie in care s-a prajit poate fi facut un sos cu ceapa calita, suc de lamaie, apa/supa si cimbru si lasat sa se reduca pana se face cotletul in cuptor. Alternativ poate fi facut direct in cuptor la 200C timp de 10-15 minute.
Schnitzel porc pane Condimentat, dat prin ou si faina (si pesmet) si prajit intr-un deget de ulei la foc potrivit 3-4 minute pe fiecare parte. Alternativ poate fi si prajit la gratar ca atare timp de 3 minute pe fiecare parte.
Steak de porc marinat Pe gratar sau in tigaie timp de 7-10 minute in functie de grosimea carnii.
T Bone Steak Sarat generos in prealabil, poate fi pregatit la foc mediu spre mare la gratar timp de 8-12 minute intorcandu-se la fiecare minut. Cel mai bine este gatit mediu. Alternativ poate fi prajit in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte la foc mare si pe urma dat la cuptorul incalzit la 180C timp de 15-25 minute. Lasat sa se odihneasca minim 5 minute.