Cum livrăm?

Magazinul Online Bătrânu' Sas

Acest magazin este realizat in contextul crizei declansate de Coronavirus in Romania, cu scopul de a oferi o alternativa de cumparaturi clientilor noștri. Magazinul este creat rapid si este posibil sa gasiti mici greseli. Ne puteti semnala aceste greseli printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook.

Procesul de comandă

 1. Alegeti produsele dorite din magazinul online si adaugati-le in cos.
 2. Livrarea presupune un cost, care este menționat la momentul finalizării comenzii, în funcție de zona de livrare aleasă și de valoarea coșului Dumneavoastră.
 3. Atenție - nu putem garanta că putem anula sau modifica comenzile. Dacă aveți o astfel de solicitare, vă rugăm să dați un reply emailuli de confirmare a comenzii sau să ne scrieți prin Facebook Messenger și vă confirmăm dacă anularea sau modificarea este posibilă.
 4. Comenzile intră automat în pregătire după plasarea lor, se trimit mesaje către furnizori pentru aprovizionare etc. și nu se va face o "confirmare" suplimentara a comenzilor.
 5. PRODUSE LIPSA: Există situația ca unele produse să nu fie disponibile în momentul pregătirii comenzii, chiar dacă acestea apar pe comandă. În astfel de situații vom compune comenzile fără aceste produse, care nici nu vor fi încasate (marcate pe bonul fiscal). În situații deosebite (produse cu valoare mare, o mare parte din comandă etc.) vă vom informa telefonic asupra acestei situații.

Livrarea

  1. Comenzile preluate se livrează conform următorului program:
   1. București: marți (în fiecare marți).
   2. Cluj-Napoca și localitățile imediat învecinate: joi (în fiecare joi)
   3. Sibiu și localitățile imediat învecinate: în următoarea zi (de luni până sâmbătă).
 1. Livrările se fac doar la "parter", la intrarea în curte/clădire/bloc. Livratorii nu vor urca la etaj, din motive de siguranță epidemiologică și de rapiditate.
 2. Livrările le facem începand cu ora 11 până la aproximativ ora 19:30.
 3. Nu putem estima inca usor ora exactă de livrare a unei comenzi.
 4. Comenzile din alte zone față de cele în care putem livra vor fi anulate automat.
 5. Dacă aveți cerințe speciale privind produsele sau livrarea vă rugăm să ne contactați înainte să plasați comanda pentru a vă confirma că putem satisface aceste cerințe.

Plata

Plata se face online, în momentul comenzii. Pe lângă valoare produselor și a costului de livrare, se va bloca și o sumă de rezervă pentru cântăriri, calculată automat de către sistem ca 10% din valoarea produselor. În momentul plasării comenzii, suma este doar blocată pe card. În ziua livrării, când știm valoarea exactă a comenzii, în urma pregătirii efective, vom debita/încasa doar suma efectivă. Dacă suma finală este mai mare, veți primi prin email și SMS un link de plată, prin care puteți face plata diferenței.

Întrebari

Întrebări putem primi doar prin Facebook Messenger, aici: http://m.me/batranusas

Din păcate nu putem prelua apeluri telefonice, avem un volum de procesare prea mare, dar vă promitem un răspuns rapid.

Orar

Comenzile vor putea fi preluate pe magazinul online non-stop.