Cum livrăm?

Magazinul Online Batranu Sas

Acest magazin este realizat in contextul crizei declansate de Coronavirus in Romania, cu scopul de a oferi o alternativa de cumparaturi clientilor din Municipiul Sibiu. Magazinul este creat rapid si este posibil sa gasiti mici greseli. Ne puteti semnala aceste greseli printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook.

Procesul de comanda

  1. Alegeti produsele dorite din magazinul online si adaugati-le in cos.
  2. Vom compune comanda Dumneavoastra direct in magazinul nostru (Sos. Alba Iulia 40).
  3. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei.
  4. Livrarea presupune un cost, care este menționat la momentul finalizării comenzii, în funcție de zona de livrare aleasă.

Livrarea

  1. Comenzile preluate se livrează în următoarea zi lucrătoare.
  2. Livrările le facem incepand cu ora 11 pana la aproximativ ora 19:30.
  3. Nu putem estima inca usor timpul de livrare a unei comenzi, dar imediat ce aceasta pleaca spre livrare, veti primi un mesaj. Din acel moment mai dureaza maxim 2 ore pana la livrare.
  4. Comenzile din alte zone fata de cele in care putem livra vor fi anulate automat.

Plata

Când comanda este pregătită, veți primi un SMS de la myPOS cu instrucțiuni de plată, astfel încât să faceți plata online cu cardul bancar, până sosește livratorul și totul să fie mai rapid. Astfel se evită contactul și timpul de livrare.

Intrebari

Comenzile sunt gestionate in magazinul nostru din Sibiu, denumit "Cibinium", de pe Sos. Alba Iulia 40. Pentru întrebări ne puteți scrie un mesaj pe Facebook aici. Din păcate nu putem prelua apeluri telefonice, avem un volum de procesare prea mare.

Orar

Comenzile vor putea fi preluate pe magazinul online non-stop. Comenzile care nu pot fi onorate in aceeasi zi vor fi livrate in ziua lucratoare imediat urmatoare.