Rețetă preparare Sauerbraten din vită Angus

Aceste indicații de preparare sunt destinate clienților care au achiziționat Sauerbraten produs de noi, crud, gata de preparat acasă.

  1. Scoate carnea din punga si aseaza-o pe hartie absorbanta - nu aruncați marinada, e necesară la pasul ulterior.
  2. Sareaza bine carnea pe ambele parti si aseaza-o in tava pentru a fi bagata in cuptorul incins in prealabil la 200C, impreuna cu legume, marinada din punga si apa/supa pana ce carnea este complet acoperita de lichid.
  3. Friptura este gata dupa aprox. 2 ore sau pana cand devine moale.

Garnitură recomandată: Cartofi piure, Varza rosie

Ingrediente Sauerbraten Bătrânu Sas:

Carne de vita pentru friptura (Pulpa, spata, ceafa aleasa si usor fasonata), Otet de vin rosu, Vin rosu, Apa, Piper negru boabe, Usturoi, Morcovi, Mustar boabe, Cuisoare intregi, Coriandru boabe, Foi de dafin, Ienibahar