Crenvurști de porc Mărește

Crenvurști de porc (pereche, 80gr)

Crenvurștii sunt produsul în care am investit cel mai mult timp. După nenumărate teste, am ajuns la acestă rețetă ce folosește doar 100% carne, fără înlocuitori, fără afânatori și alte ingrediente adjuvante. Doar carne, apă și condimente! O dată ce i-am gustat, am fost convinși că sunt cei mai buni crenvurști.

More details

2,90 lei TVA incl.

3,62 lei per 100gr

0.08 kg

Canitatea minimă de comandă pentru acest produs este (buc) 4

Fișa tehnică

Tip mezelProdus fiert și afumat
Tip membranaMembrana naturala comestibila
AmbalarePereche(i)
IngredientePulpa de porc, slanina, sare, condimente, stabilizator (polifosfat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), colorant natural.
Greutate UM80gr
Zile valabilitate7
Temperatură păstrare2 - 4 ℃

Informații

Originea crenvurștilor este una controversată, rețeta originară fiind disputată între austrieci și germani. Chiar dacă sunt mult mai cunoscuți acum ca și Crenvurști vienezi, Wiener Würstchen, s-a stabilit că aceștia au fost inventați în sec. 19 de către un maestru mezelar german din zona Frankfurtului(de unde și denumirea uneori întâlnită de Frankfurteri) ce s-a mutat împreună cu afacerea sa în Austria, la Viena, unde aceștia au și devenit populari.

O rețetă de la 1840 descrie ca și material folosit pentru aceștia ca fiind carne macră și slănină de porc, însă o altă rețetă de mai târziu, de la 1886, descrie aceștia ca fiind făcuți din carne macră de vită, iar pentru Crenvurștii Frankfurter, carne macră de porc, la care se poate adăuga carne de vițel sau de vită.

Fiind făcuți sub formă de pastă, de-a lungul timpului, din dorința de a maximiza profiturile, carnea folosită la acest produs în industria românească a început să sufere din punct de vedere a calității, fapt nepermis în industria germană, aceasta fiind strict reglementată cu privire la materialul ce poate fi folosit sau nu pentru a putea fi numit Crenvurști.

Noi, la Bătrânu' Sas am ales să respectăm calitatea în detrimentului costului și facem Pasta de carne DOAR din carne macră - cu preponderență pulpă , slănină de calitate și condimente, crenvurștii fiind umpluți în membrane naturale(mațe de oaie) și apoi afumați cu lemn de fag până ce devin arămii.

Textura, precum și gustul și aroma astfel obținută este net superioară produselor de larg consum, făcându-i să se deosebească clar de majoritatea produselor de acest tip existent în momentul de față pe piața autohtonă.

Reviews

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Write a review

Crenvurști de porc (pereche, 80gr)

Crenvurști de porc (pereche, 80gr)

Crenvurștii sunt produsul în care am investit cel mai mult timp. După nenumărate teste, am ajuns la acestă rețetă ce folosește doar 100% carne, fără înlocuitori, fără afânatori și alte ingrediente adjuvante. Doar carne, apă și condimente! O dată ce i-am gustat, am fost convinși că sunt cei mai buni crenvurști.