Acțiunea în care ești prins când faci un grătar uneori te face să uiți despre un lucru foarte important: întreținerea grătarului. Îți lăsăm câteva sfaturi pentru întreținerea grătarului și a titlului tău de #grillmeister.
Ce mai pui lângă carne?
28 Oct 2020
Bun, deci ai toate aromele pentru a găti carnea. Totuși, nici un grătar nu e chiar complet fără câteva garnituri, salate și sosuri, nu? We got your back! Citește acest articol pentru câteva idei.
Tags: grill, informatii
Sfaturi pentru carnea de pui la grătar
26 Oct 2020
Multă lume se plânge de carnea de pui la grătar că e fie prea uscată, fie nu are gust. Ca să nu dai greș când o gătești trebuie să știi câteva lucruri pe care ți le spunem în acest articol.
Tags: grill, informatii
Costițe fragede și suculente
23 Oct 2020
Globalizarea a adus multe beneficii cu ea, cum ar fi accesul la o piață globală, la bunuri și servicii diverse și la costițe gătite la grătar. Dacă până acum 10-15 ani mâncam coaste la grătar mai puţin pe meleagurile noastre, astăzi tot mai multă lume alege să gătească acestea la petrecerile de grătar.
Tags: grill, informatii
Cum să gătești Burgeri (sau mici)
21 Oct 2020
Am mai zis de multe ori că grăsimea este cheia într-o bucată de carne pe grill, iar acest lucru se aplică în mod special burgerior. În fond, denumirea originală a acestui preparat a fost Hamburger Steak. Așadar, putem privi hamburgerul ca pe un steak tocat. De aceea e important să alegem cea mai bună carne cu un conţinut suficient de grăsime de minim 15-20%. Același lucru e valabil și pentru carnea de mici.
Tags: grill, informatii
Cum să gătești un steak perfect
19 Oct 2020
iÎn teorie, orice bucată de carne de vită e în regulă, dar în practică sunt multe detalii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să gătești un steak perfect!
Tags: grill, informatii
Ce e carnea maturată? Dar Dry-Aging?
16 Oct 2020
Recent a început să apară prin magazine carne etichetată ca și maturată sau Dry-aged, intuind spre proprietăți deosebite privind aroma și frăgezimea cărnii. Deși conceptul nu este unul nou, aceste 2 sintagme sunt însă concepte mai recente de marketing și am decis să le clarificăm puțin. Obține Grill Guide-ul
Tags: grill, informatii
Temperatura internă a cărnii
14 Oct 2020
Cum știi când e gata carnea? Multă lume se chinuie să obțină o crustă frumoasă, un aspect apetisant, doar pentru a tăia carnea pe grătar să verifice dacă e făcută. Alții au alte tehnici, dar cel mai bine e să ai doar un singur lucru la îndemână...