Pe Saseste » grill

Întreține grătarul

30 Oct 2020

Acțiunea în care ești prins când faci un grătar uneori te face să uiți despre un lucru foarte important: întreținerea grătarului. Îți lăsăm câteva sfaturi pentru întreținerea grătarului și a titlului tău de #grillmeister.

Tags: grill, informatii

Ce mai pui lângă carne?

28 Oct 2020

Bun, deci ai toate aromele pentru a găti carnea. Totuși, nici un grătar nu e chiar complet fără câteva garnituri, salate și sosuri, nu? We got your back! Citește acest articol pentru câteva idei. 

Tags: grill, informatii

Sfaturi pentru carnea de pui la grătar

26 Oct 2020

Multă lume se plânge de carnea de pui la grătar că e fie prea uscată, fie nu are gust. Ca să nu dai greș când o gătești trebuie să știi câteva lucruri pe care ți le spunem în acest articol. 

Tags: grill, informatii

Costițe fragede și suculente

23 Oct 2020

Globalizarea a adus multe beneficii cu ea, cum ar fi accesul la o piață globală, la bunuri și servicii diverse și la costițe gătite la grătar. Dacă până acum 10-15 ani mâncam coaste la grătar mai puţin pe meleagurile noastre, astăzi tot mai multă lume alege să gătească acestea la petrecerile de grătar.

Tags: grill, informatii

Cum să gătești Burgeri (sau mici)

21 Oct 2020

Am mai zis de multe ori că grăsimea este cheia într-o bucată de carne pe grill, iar acest lucru se aplică în mod special burgerior. În fond, denumirea originală a acestui preparat a fost Hamburger Steak. Așadar, putem privi hamburgerul ca pe un steak tocat. De aceea e important să alegem cea mai bună carne cu un conţinut suficient de grăsime de minim 15-20%. Același lucru e valabil și pentru carnea de mici.

Tags: grill, informatii

Cum să gătești un steak perfect

19 Oct 2020

iÎn teorie, orice bucată de carne de vită e în regulă, dar în practică sunt multe detalii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să gătești un steak perfect! 

Tags: grill, informatii

Ce e carnea maturată? Dar Dry-Aging?

16 Oct 2020

Recent a început să apară prin magazine carne etichetată ca și maturată sau Dry-aged, intuind spre proprietăți deosebite privind aroma și frăgezimea cărnii. Deși conceptul nu este unul nou, aceste 2 sintagme sunt însă concepte mai recente de marketing și am decis să le clarificăm puțin. Obține Grill Guide-ul

Tags: grill, informatii

Temperatura internă a cărnii

14 Oct 2020

Cum știi când e gata carnea? Multă lume se chinuie să obțină o crustă frumoasă, un aspect apetisant, doar pentru a tăia carnea pe grătar să verifice dacă e făcută.  Alții au alte tehnici, dar cel mai bine e să ai doar un singur lucru la îndemână... 

Tags: grill, informatii