T-Bone Steak à la Sasu' aromatizat cu Rozmarin, Usturoi și Unt
Te întrebi cum să faci cel mai reușit T-Bone la tine acasă?
Bătrânu'Sas îţi oferă o super-reţetă de T-Bone Steak Maturat pentru care ai nevoie doar de rozmarin, usturoi şiuntde cea mai bună calitate cu 82% grăsime.
T-Bone Steak à la Sasu' aromatizat cu Rozmarin, Usturoi și Unt
Lasă carnea la temperatura camerei pentru minim 30 de minute, apoi presară peste ea, sare şi piper.
După ce grătarul a atins temperatura optimă de 180-200C pune carnea pe grătarul încins timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoate carnea într-o tigaie de fontă și așeaz-o din nou pe foc în zona mai rece (120C) pentru încă 20-30 de minute.
La final, adaugă în tigaie untul, rozmarinul și usturoiul și stropește carnea cu untul ce se topește încet.
Scoate carnea pe un tocător, la acest moment carnea trebuie să rămână ușor roz la interior, macină sare deasupra bucății de carne și T-Bone-ul tău gătit perfect e gata!