Pastramă de miel și couscous cu arome marocane
Porții
4
Timp pregătire
10
Timp preparare
15

Ingrediente
- 16 buc. Pastramă de miel
- 50 ml (Cremă de) Oțet balsamic
- 200g Couscous
- 200ml Apă fiartă
- 10 buc. Caise uscate
- 1 legătură Mentă verde
- 1 buc. Ardei gras roșu
- 1/2 buc. Rodie
- 1/4 buc. Lămâie
Instrucțiuni
- Prăjește carnea la foc mediu timp de 2 minute și pe urmă întoarce carnea la fiecare 30 sec - 1 minut timp de 5-6 minute
- Între timp pune couscous-ul și apa într-un castron, sărează și acoperă cu folie de plastic vasul, timp de 10 minute
- Amestecă cu o furculiță couscous-ul și adaugă caisele uscate și ardeiul gras tăiate cubulețe, precum și mentă tocată mărunt
- Când carnea s-a rumenit, unge-o cu (crema de) oțet balsamic și mai pune-o pe foc încă 1 minut
- Aranjează pe farfurie totul și presară la sfârșit boabele de rodie, puțin suc de lămâie și puțin ulei de măsline