Planuri noi pentru următoarele luni

Published : 2016-06-22 15:21:46
Categories : General

Planurile noastre inițiale pentru 2016 se mișcă mai repede decât am planificat și trebuie deja să facem alte planuri. Printre lucrurile care vrem să le facem:

  • Să găsim un webdesigner pub pentru magazinul nostru online. Ce am realizat cu forțe proprii până acum nu mai este de-ajuns și vizitatorii vor mai mult - fotografii mai bune, pagină web mai ușor de navigat și produse mai ușor de găsit.
  • Să ne dezvoltăm linia de specialități de grătar. Facem tot mai multe comenzi speciale pentru clienți care ne solicită produse care nu sunt în magazinele noastre, cum ar fi spareribs, hamburgeri, frigărui și altele. Lucrăm deja la un plan cum să aducem și în magazine constant aceste produse (online și offline).
  • Să dezvoltăm noi produse, cum ar fi o șuncă presată și produse crud-uscate. Sunt produse pe care clienții ni le cer și încă nu le producem. Lucrăm la un plan pentru a avea cât mai curând și astfel de produse în magazine.
  • Să scriem cât mai multe materiale utile vizitatorilor pe acest blog. Este ceva nou pentru noi, dar avem multe de spus și noi credem că sunt lucruri interesante. Așteptăm și sugestii de la vizitatori pentru teme de articole.
  • Vrem să învățăm să folosim Snapchat. Ne chinuim de câteva zile, dar tot nu înțelegem prea bine cum funcționează și la ce ne-ar ajuta. Dar tot mai multă lume folosește această aplicație, așa că vrem și noi să o învățăm :)

Printre altele, astăzi ne-a venit un banzic (un fierăstrău special), care ne va permite să facem mai repede costițe (spareribs) pentru grătar. E drăguț, nu?

Banzic

Share this content